Corona (Covid-19) nieuws

Over dit artikel
  • Geplaatst op:
    24 augustus 2020
  • Aangepast op:
    24 september 2020
  • Categorie:
    Corona (Covid-19) nieuws

Laatste nieuws

Maatregelen Corona-virus

Maatregelen rondom corona-virus bij Sint Annaklooster

Update 18 augustus 2020

Richtlijnen voor bezoek

Door het managementteam is in navolging van het advies van het kabinet en de RONAZ besloten dat er vanaf vrijdag 21 augustus 2020 i.v.m. de 1,5 meter afstand maximaal 2 bezoekers per cliënt per bezoekmoment welkom zijn.

Ook geldt voor alle locaties van Sint Annaklooster dat u op het moment van bezoek geen klachten mag hebben zoals: hoesten, verkoudheid of koorts. Indien u of uw huisgenoot corona heeft gehad, dan dient u minimaal 10 dagen klachten vrij te zijn voordat u op bezoek kunt komen. Bij twijfel ook graag uw bezoek uitstellen. Wij vragen u bij binnenkomst te registreren (hiervoor is bij de ingang een lijst aanwezig), uw handen bij aankomst en vertrek te desinfecteren en de 1,5 meter afstand op te volgen. Wanneer 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is, dan draagt u een mondkapje. Bent u de afgelopen 10 dagen in een risicogebied geweest met code oranje, dan vragen wij u niet op bezoek te komen.

Voor uw en onze gezondheid gaan wij ervan uit dat u deze regels strikt opvolgt, want alleen samen kunnen wij een veilige omgeving waarborgen.

Indien u vragen heeft, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende locatie of met het cliëntenservicebureau van het Sint Annaklooster via 040 20 98 449 of .Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen