Corona (Covid-19) nieuws

Over dit artikel
  • Geplaatst op:
    30 september 2020
  • Aangepast op:
    09 november 2020
  • Categorie:
    Corona (Covid-19) nieuws

Laatste nieuws

MAATREGELEN CORONA-VIRUS

MAATREGELEN RONDOM CORONA-VIRUS BIJ SINT ANNAKLOOSTER

Update 01 oktober 2020

Richtlijnen voor bezoek

Door het managementteam is in navolging van het advies van het kabinet en de RONAZ besloten dat er vanaf donderdag 01 oktober 2020 i.v.m. de 1,5 meter afstand maximaal 2 bezoekers per cliënt per dag welkom zijn. Met de EVV-er kan gekeken worden naar mogelijkheden van (video)bellen e.d. met elkaar. Medewerkers in de directe zorg zullen ook preventief een mondkapje dragen.

Ook geldt voor alle locaties van Sint Annaklooster dat u op het moment van bezoek geen klachten mag hebben zoals: hoesten, verkoudheid of koorts. Indien u of uw huisgenoot corona heeft gehad, dan dient u minimaal 10 dagen klachten vrij te zijn voordat u op bezoek kunt komen. Bij twijfel ook graag uw bezoek uitstellen. Wij vragen u bij binnenkomst te registreren (hiervoor is bij de ingang een lijst aanwezig), uw handen bij aankomst en vertrek te desinfecteren en de 1,5 meter afstand op te volgen. Wanneer 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is, dan draagt u een mondkapje. Deze worden verstrekt door Sint Annaklooster. Bent u de afgelopen 10 dagen in een risicogebied geweest met code oranje, dan vragen wij u niet op bezoek te komen.

Het beleid van het RIVM is dat op locaties met een positief geteste medewerker of cliënt alle betrokken medewerkers en cliënten preventief getest worden. Indien er sprake is van een uitbraak, zal conform de richtlijn elke week getest gaan worden.

Voor uw en onze gezondheid gaan wij ervan uit dat u deze regels strikt opvolgt, want alleen samen kunnen wij een veilige omgeving waarborgen.

Indien u vragen heeft, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende locatie of met het cliëntenservicebureau van het Sint Annaklooster via 040 20 98 449 of .Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen