Nieuws

Over dit artikel
 • Geplaatst op:
  15 december 2020
 • Aangepast op:
  15 december 2020
 • Categorie:
  Corona (Covid-19) nieuws

Laatste nieuws

 • Home
 • Nieuws
 • Maatregelen rondom corona-virus bij Sint Annaklooster

Maatregelen rondom corona-virus bij Sint Annaklooster

Update 15 december 2020

Richtlijnen voor bezoek

Door het managementteam is in navolging van het advies van het kabinet besloten dat vanaf woensdag 16 december 2020, i.v.m. de afgekondigde lockdown tot en met 19 januari 2021, het maximaal aantal bezoekers, wat welkom is per dag op de locaties van Sint Annaklooster, 2 personen per dag blijft (1 bezoekmoment en inclusief kinderen).

Mocht uw dierbare in de stervensfase zijn en verblijven op één van de locaties van Sint Annaklooster, dan zijn in overleg met de arts uitzonderlingen op de bezoekregeling mogelijk.

Medewerkers en bezoekers dragen een mondneusmasker.

Op de locaties kan in overleg met de EVV-er gebruik worden gemaakt van (video)bellen e.d. met naasten.

De Nederlandse overheid vraagt iedereen om het aantal verplaatsingen en contacten te minimaliseren. Een uitstapje vormt niet alleen een risico voor uzelf of voor uw naaste, maar ook voor onze medewerkers en andere cliënten van de afdeling. Uitjes die niet medisch noodzakelijk zijn, zijn dan ook niet toegestaan. Ook niet tijdens de feestdagen. Wandelen op het terrein mag wel.

Voor alle locaties van Sint Annaklooster geldt dat u op het moment van bezoek geen klachten mag hebben, zoals: hoesten, verkoudheid of koorts. Als u of uw huisgenoot corona heeft gehad of indien u uit een risicogebied komt, dan dient u minimaal 10 dagen klachtenvrij te zijn, voordat u op bezoek kunt komen. Bij twijfel ook graag uw bezoek uitstellen.

Wij vragen u om zich bij binnenkomst te registreren (hiervoor is bij de ingang een lijst aanwezig), uw handen bij aankomst en vertrek te desinfecteren en de 1,5 meter afstand te houden en een mondneusmasker te dragen. Bezoek is alleen toegestaan op de kamer van uw naaste.

Voor uw en onze gezondheid gaan wij ervan uit dat u deze regels strikt opvolgt, want alleen samen kunnen wij een veilige omgeving waarborgen.

Wanneer de situatie op een locatie verandert, dan worden betrokkenen per brief geïnformeerd over de maatregelen die nodig zijn.

Indien u vragen heeft, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende locatie of met het cliëntenservicebureau van het Sint Annaklooster via 040 20 98 449 of .Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen