Wonen met zorg

Wonen met zorg

Terhaghe is gelegen midden in de natuur op het terrein van park Glorieux aan de Geldropseweg te Eindhoven. Park Glorieux is een prachtig, rustig privéterrein (12 hectare) binnen de ring van Eindhoven waar ouderen beschermd kunnen wonen, met zorg in nabijheid.

Terhaghe is vanuit haar oorsprong een kloosterbejaardenoord voor de zusters van de Congregatie Zusters van Liefde van J.M. Het is goed om te weten dat bij Terhaghe iedereen welkom is, ongeacht geloof, achtergrond, geslacht en/of seksuele voorkeur.

Sint Annaklooster werkt op Terhaghe samen met Zorg & Wonen Glorieux. Zorg & Wonen Glorieux is de zorgstichting gevestigd op het landgoed. Een kleinschalige zorgorganisatie, net als Sint Annaklooster, met een unieke zorgvisie dat zorg op maat biedt, van verzorging tot verpleging. Daardoor kunnen bewoners meestal op ons park blijven wonen, ook als de zorgbehoefte verandert.

Contact

Verzorgd wonen Terhaghe
Glorieuxlaan 38
5613 LN Eindhoven
Tel: 040-2140100 (svp na 11.00 uur ivm zorg cliënten)
E:


Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen