Wonen met zorg

Een ontspannen en luchtige sfeer in kerkdorp Acht

Antonius ligt midden in het kerkdorp Acht in de gemeente Eindhoven. Het gezellige dorpsplein is op loopafstand. De locatie is ruim, sfeervol en gemoedelijk. Er zijn zowel zorgappartementen, een verpleegafdeling, als geschakelde woningen waarin u zelfstandig kunt wonen. Antonius is met haar wijkfunctie en vele voorzieningen de spil van de gemeenschap.

Het ‘Antoniushuis’ is al ruim een eeuw een begrip in Acht. Het is ontstaan uit de Congregatie van het Gesticht der zusters Franciscanessen in Denekamp en vernoemd naar de Heilige Antonius.

Het is goed om te weten dat bij Antonius iedereen welkom is, ongeacht geloof, achtergrond, geslacht en/of seksuele voorkeur. Kiest u voor Antonius, dan kiest u daarmee vanzelf voor een ontspannen en luchtige sfeer. Alle mensen hebben er oprecht aandacht voor elkaar. U voelt zich er snel van harte welkom. U kunt kiezen voor verzorgd of zelfstandig wonen, met services binnen handbereik.

Wilt u zelfstandig wonen in Antonius?
Lees hier hoe u hiervoor in aanmerking komt.

Contact

Woonzorgcentrum Antonius
Amstelstraat 112
5626 BH Eindhoven
Tel: 040 20 98 900 (svp na 11.00 uur ivm zorg cliënten)
E:


Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen