Wonen met zorg

Kleinschalig wonen voor mensen met psychogeriatrische problematiek

Op het Eindhovense terrein Eikenburg, prachtig gelegen midden in de natuur, is verpleegafdeling de Zomereik gevestigd voor mensen met psychogeriatrische problematiek. Het betreft een verpleegafdeling met 11 ruime zorgappartementen voorzien van de nieuwste zorgtechnologie. Iedereen in de woongroep beschikt over een eigen comfortabel appartement met een vaste indeling, die naar eigen smaak ingericht kan worden en die voldoende privacy biedt. In de Zomereik is er een grote gezamenlijke woonkamer die sfeervol is ingericht met herkenbare meubels en woonaccessoires. Deze woonkamer vormt het middelpunt van de woongroep. Hier vinden de meeste activiteiten plaats.

Bij verpleegafdeling de Zomereik is iedereen welkom, ongeacht geloof, achtergrond, geslacht en/of seksuele voorkeur. Mensen die er verblijven, worden opgenomen met een indicatie voor verblijf (Wet Langdurige Zorg).

Contact

Verpleegafdeling De Zomereik
Aalsterweg 285-B
5644 RE Eindhoven

T: 040 - 209 8 300
E:


Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen