Skip to main content

Wonen met zorg

Aanmelden

Bewoners van Verpleeghuis Eikenburg wonen er met een indicatie voor verblijf. De indicatie geeft de zorgbehoefte aan. De huisarts, een cliëntondersteuner van uw zorgkantoor of medewerker van ons cliëntenservicebureau (tel. 040 – 20 98 449) kunnen u helpen om een indicatie aan te vragen.

De zorg en het verblijf in Verpleeghuis Eikenburg wordt, zoals beschreven in uw indicatie, betaald door de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Wel betaalt u een eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van uw inkomen en wordt vastgesteld en geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Bekijk de website van het CAK voor meer informatie. Naast de zorg- en dienstverlening die in uw indicatie is opgenomen, biedt Sint Annaklooster enkele aanvullende diensten in combinatie met verblijf

Cliëntondersteuner

Alle mensen die recht hebben op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie) kunnen hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Dit is kosteloos. De cliëntondersteuner ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Lees hier meer over deze cliëntondersteuning.