Skip to main content

Werken bij Sint Annaklooster

Thuis in welzijn

Wij hebben hart voor mensen en voor de zorg

Over Sint Annaklooster

Onze mensen maken het verschil. Niet alleen omdat ze al hun kennis en vaardigheden aanwenden om optimale zorg te verlenen, maar omdat ze elke dag net iets extra’s geven van zichzelf; warme, oprechte, persoonlijke aandacht waarmee ze hun uiterste best doen om onze cliënten een zo prettig mogelijk leven te bieden.

Wil je de tijd hebben voor oprechte aandacht aan de cliënt?

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij zetten ons in voor hartverwarmende, kleinschalige zorg op maat aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Dat kan zijn in hun eigen omgeving, of in één van de verpleeghuizen, hospices of logeerhuizen.

Iedereen is welkom bij Sint Annaklooster. Werken bij Sint Annaklooster betekent werken met fijne collega’s die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van hartverwarmende zorg. Sint Annaklooster is continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening en kwaliteit, hierbij staan we open voor het inzetten van e-health ter ondersteuning van de zorg.

Het draait bij ons om de cliënt, én om jou

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich gezien en gehoord voelen. Ook investeren wij graag in scholing en bijscholing van onze medewerkers. Medewerkerstevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, het maakt ons dan ook trots om te zien dat onze medewerkers Sint Annaklooster als werkgever een gemiddeld rapportcijfer geven van 7,5.

Ben je benieuwd hoe medewerkers het ervaren om te werken binnen onze kleinschalige organisatie? Kijk dan eens rond op deze pagina. Nieuwsgierig geworden? Er is altijd ruimte voor een vrijblijvend gesprek of om eens mee te lopen binnen één van onze locaties. Neem  contact met ons op via of 040-2098429. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.

Je bent van harte welkom!